divendres, d’octubre 14, 2005

No fumis!!!

Segle I Dins de la Confusió (D.C.)

Es veu que a partir del gener de l’any vinent no es podrà fumar enlloc. De moment el Sr. Enlloc ja treu fum pels queixals. Si volem extingir-lo haurem de tenir alguna idea de bomber. Pensem-hi i després truquem al 080.

Ring, ring. Sí, jo fumo, però el cert és que aquesta nova llei tan se me’n fum. Suposo que el primer dia del 2006 ja no podré usar aquesta darrera expressió, així és que, cada dia, me’n compro vint a l’estanc i les expulso a la cara a tothom. Però què us pensàveu? La cultura fa estossegar.

De totes maneres el que vull exposar amb tota claredat és que aquesta mesura prohibitiva planteja seriosos problemes, per exemple, d’alimentació. Ja li podeu preparar les maletes al salmó fumat. Haureu de rumiar on voleu deportar-lo, però tampoc hi penseu massa no fos cas que us surti fum del cap i vosaltres i el salmó acabeu exiliats a un cendrer.

És cert, n’hi haurà que en sortiran guanyant amb la llei. Ara penso en les formigues, que veuran com la seva població s’incrementarà espectacularment, ja que el fumigar té els dies comptats.

A més, tots esperem amb candeletes que a partir de gener tots els individus que tenen molts fums o se’ls puja el fum al cap quedin aigualits i triomfi la bondat universal, ja sigui en forma de riuada o de inundació. Però perquè això passi els indis i els cow boys hauran de fumar la pipa de la pau, i com que això ho prohibeix la llei, doncs continuarem, com sempre, ben fumuts.