dimecres, d’octubre 05, 2005

Coses

Segle I Dins de la Confusió (D.C.)

A la vida passen moltes coses. Aquests darrers dies n’han passat moltes. Pel que afirmen els entesos en cosologia encara n’han de passar més. De moment detallo coses que han passat al meu voltant i que, pel que jo sé, ningú se n’ha assabentat, ja que altres experts creuen que només es tracten de coses.


-Un home ha venut la seva dona per 10 euros. Al conèixer la notícia la dona va esclatar d’alegria i va afirmar que aquesta quantitat és molt més elevada de la que ella hauria ofert per ell.

-Segons un rigorós informe elaborat per Santa Llúcia, patrona de la música, a moltes esglésies els organistes són dones. Ja es sospitava que des de temps immemorials les dones són aficionades a tocar instruments. Però, a més, resulta que una gran quantitat d’aquestes dones fugen amb els capellans. Això també és un fet natural, ja que en la música d’orgue són molt freqüents les fugues.

-Una bella senyoreta ha portat un jove als tribunals i li reclama danys i perjudicis al·legant que li havia donat un petó. El vell jutge ha condemnat el jove a pagar sis mil euros a la damisel·la. Després de la sentència el jove ha declarat que es mor de ganes que la noia li doni un petó per reclamar danys i perjudicis. Ella ha preferit morrejar-se el jutge. Pel que sembla no hi haurà denúncia.

-Un senyor va entrar a l’estudi d’un conegut escultor per preguntar-li quan li faria pagar per un bust eqüestre d’ell mateix. L’escultor va respondre que hihihihihihihihi....... El client ho va trobar barat i per celebrar el tracte van brindar amb palla.