dilluns, de juny 27, 2005

Els pisos baixen

Segle I Dins de la Confusió (D.C.)

No hi ha dubte, els preus dels pisos estan estacionats. De fet, cada dia, quan surto de casa veig molta gent que viu al cotxe. Pot haver-hi una prova més clara que la bombolla immobiliària s'està aturant? Jo i el sabó de panís transgènic creiem que no. De fet ja fa temps que tenim senyals (la de stop i cediu el pas sobretot) que ens indiquen que accedir a una vivenda és cada dia més fàcil. Ho demostraré.

Hi ha gent que veu difícil, per exemple, poder pagar un pis de setanta milions de pessetes. Per què? Us fan por els diners? Ca! Tothom sap que als bancs hi ha diners a dojo i per tothom, només cal comprar una pistola i una mitja -una inversió mínima- i agafar els que vulgueu (això sí, porteu bosses). Que us priva de fer això? En aquesta vida s'ha de ser decidit! Proveu-ho, i a sobre uns donaran caramels. L'existència és més dolça del que sembla.

Però clar, podeu trobar-vos que no sabeu obrir caixes fortes. Això ja ho té la ignorància. No teniu estudis suficients? L'educació en aquest país està fatal! Bé, no patiu, hi ha més opcions. Què hem dit, un pis de seixanta milions? Fàcil! Mireu, suposo que tots teniu amics (m'agradaria pensar que sí). Un dia els reuniu a casa vostra, és a dir, al cotxe. Quants amics han de venir? Doncs com més millor. L'ideal serien uns 70 amics (tranquils, hi caben de sobres. 25 a l'interior, 25 al motor i 25 al maletero. Estareu ben amples). I, pràcticament, ja està tot fet. Cada amic dóna un milio de pessetes i així ja podeu comprar el pis. Per un pis que val 70 milions només haureu pagat un milió! Increïble, oi? Però cert, ben cert.

Podeu optar per viure els 70 al pis, o bé per passar-hi una setmana cadascun. Vosaltres decidiu. Així tot és més fàcil i econòmic: un compra la tele, l'altre la nevera, el de més enllà la torradora... En un plis plas teniu un pis amb totes les comoditats. Sereu l'enveja de tothom. A més, qui no us diu que d'aquella germanor puguin sortir futures parelles, i d'aquestes més fills. En un tres i no res haureu format un poble, que dic un poble, tota una civilització. Fareu història! En sou conscients?

Clar, veieu que potser aquesta fórmula comporta moltes despeses. Potser teniu raó. Cap problema. Mireu, construïu 1500 cases adossades a qualsevol rajola del terra que no useu normalment. Els hi veneu als milions de microbis que existeixen (i que sempre busquen pis) i a forrar-se! No falla, ja ho diuen: "els catalans de les pedres en fan croissants" Me'n vaig a veure com va la promoció immobiliària de la rajola del quadrant nord-est del meu lavabo. Tinc 50 famílies de musaranyes que hi estan interessades.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I enjoyed you blog about acne org. I also have a site about acne org which makes me appreciate this one even more! Keep up the good work!

Anònim ha dit...

existing shouldnt quilting stipends fctyh thankfully program sens moves picture nurses
lolikneri havaqatsu