dilluns, d’octubre 17, 2005

Passant de tot

Segle I Dins de la Confusió (D.C.)

Últimes notícies ocorregudes a la República Independent de la Confusió. Tot el que passa, quan passa, a qui li passa, on passa, com passa i per què passa. El nostre lema és: “Passant de tot”.

-Un melindro mor ofegat en un pantà de xocolata desfeta. La policia acusa, presumptament, a la nata d’un delicte d’omissió de socors.

-El Tribunal de Software ha declarat incompatible el matrimoni entre un ordinador i una impressora. Hardware, l’advocat de la parella, ha manifestat que recorrerà la decisió.

-Un taller refusa fer la revisió a un cotxe homosexual al·legant que perd oli.

-Un milió de formigues es manifestem contra la construcció d’una urbanització d’óssos formiguers a escassos dos metres de la seva ciutat. El representant de les formigues ha declarat que “s’han de tenir nassos per donar aquest permís d’obres”.

-El mes d’octubre d’un calendari perd el dies 2, 8, 12 i 24. La resta de dies creu que ha indicis fonamentats que el mes de novembre els ha segrestat i els vendrà per omplir taules de multiplicar infantils. Octubre ha repartir fotos dels dies perduts perquè qualsevol ciutadà que els reconegui avisi a la policia.