divendres, d’octubre 07, 2005

Coses II

Segle I Dins de la Confusió (D.C.)

Començo a preocupar-me perquè continuen passant coses. La cosa està en que les coses comencin a agafar consciència. Si algun dia les coses deixen de ser coses qui cony farà de cosa?

-Va passar a un bosc. Un home tallava llenya amb una destral quan va tenir la desgràcia de tallar-se una cama en rodó. El llenyador ni es va immutar i va tirar la cama al munt que apilava. “Així hi haurà més llenya”, va reconèixer-li a un esquirol que estava construint la Muralla Xina amb escuradents. La cama era de fusta.

-Un metge acaba de descobrir que la millor manera de prevenir els constipats és beure cervesa. Molta gent afirma que abans de la troballa ja anava tot el dia borratxo. Ja se sap que més val prevenir que curar.

-Paguen 600 mil euros per un cavall anomenat Sánchez. Al conèixer-se la notícia els milers de Sánchez de la ciutat han trucat a la casa de subhastes per saber quant donarien per ells. “Ni un cèntim”, ha contestat el director del negoci. En aquests temps més val ser cavall que persona.

-A un poble una dona s’ha suïcidat perquè el seu marit no havia volgut fer-li un petó en tot un mes. A un altre poble un home s’ha divorciat de la seva dona perquè ella dorm cada nit amb un pijama anti-libidinós. Això passa per viure a pobles diferents. Si s’haguessin conegut tan sols els calia intercanviar-se la parella i tots feliços.